Tuesday, January 4, 2011

P.I.Z.Z.A



tengah jala2 kat blog NANA in the house terjumpa plak GA yang sgt beshhhh & sedapp
gile ko tak join...
hadiah dia:

hadiah UTAMA sekeping voucher DOMINO's PIZZA yang berharga RM23.80 tunjuk je voucher ni kat DOMINO's dapat pizza free valid for take -out Only
ikut suka orang nk pilih pizza apa

aku kan penggemar pizza dominos plak tu & DOMINOS berada dibawah opis aku jek

ok kalo korang nak join bleh la tgk blog contest NANA

Closing Date: 11 January 2011

aku tgh berdoa, biar la ade rezeki perot aku kali ni..haha

1 comment:

Nana said...

hahahah
ko kan peminat pizza
hrp2 ada luck ek